Saavutettavuusseloste

FINENTRYn saavutettavuusseloste

Sivustoa finentry.fi koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019). Tästä verkkopalvelusta vastaa HUS (Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri / Helsinki University Hospital). Haluamme, että mahdollisimman moni käyttäjä pystyy käyttämään digitaalista palvelua.

Tämä saavutettavuusseloste koskee sivustoa finentry.fi. Tässä selosteessa kerromme sivuston saavutettavuuden tilasta ja miten voit antaa meille palautetta palvelun saavutettavuudesta. 

Saavutettavuuden tila

Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut verkkosivuston kehittäjä Into-Digital joulukuussa 2020. Arvioinnin mukaan sivusto täyttää lain vaatimat AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG 2.1).

Saavutettavuuspalaute

Otamme mielellämme vastaan huomioita ja parannusehdotuksia sivuston saavutettavuudesta. Voit lähettää palautetta sähköpostitse osoitteeseen finentry@hus.fi. Kerro viestissä, mitä sivua palaute koskee (www-osoite) ja kuvaa ongelma mahdollisimman tarkasti.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi kulua 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan, kuinka ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus@avi.fi

puh. 0295 016 000 (vaihde)

Seloste on laadittu 10.12.2020.